Despre noi - Bellinea

Zalău, Str. Fabricii, Nr. 10, Jud. Sălaj, cod poștal 450074

+40 743 126 060 info@bellinea.ro

Despre noi

Compania Bellinea a fost înființată în 2003 la Zalău. O fabrica complet nouă a fost construită pe o suprafață de 45.000 mp.

Bellinea se bazează pe creșterea pe termen lung și pe rentabilitatea sa: un accent pe designul și calitatea mobilierului tapițat modern, o politică de nume de brand cu produse care sunt distinctive în ceea ce privește calitatea și satisfacția clienților, revigorate de o organizație comercială puternică și de campanii de marketing orientate.

Dimensiunile și organizarea Bellinea vor fi modificate în mod continuu în funcție de volumul și evoluția ulterioară a pieței sale. Activitățile comerciale se concentrează în special pe piața româneasca și exportul către țările europene.

Cercetare și dezvoltare

Una din părțile vitale ale companiei este departamentul de cercetare și dezvoltare. În fiecare an, Bellinea investește în noi modele și idei. Designerii sunt selectați pe baza cunoștințelor lor despre o anumită piață, pentru a urmări cât mai aproape posibil gustul, nevoile și cultura acelei piețe.

Departamentul de cercetare și dezvoltare este responsabil de execuția tehnică a desenelor realizate de designeri.

Desenele sunt transformate în planuri de producție, care sunt un ghid pentru toate departamentele din fabrică. Ca urmare, Bellinea este una dintre cele mai importante companii care produce o gamă modernă de mobilier tapițat de înaltă calitate.

Proces integrat

Datorită procesului de producție complet integrat, produsele Bellinea au un echilibru excelent între preț și calitate. Toate produsele sunt executate în compania de la A la Z.
Cadrele invizibile folosite pentru mobilierul tapițat contemporan sunt realizate din lemn masiv, panouri multiplex și PAL. Lemnul este selectat de la mai mulți furnizori calificați.

După tăiere și uscare, lucrătorii specializați termină cadrele bazate pe desenele departamentului de cercetare și dezvoltare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *