Transilvania Business - Bellinea

Zalău, Str. Fabricii, Nr. 10, Jud. Sălaj, cod poștal 450074

+40 743 126 060 info@bellinea.ro

Transilvania Business

Bellinea a fost prezenta la evenimentul Transilvania Business. Compania noastră a fost premiata și a obținut locul 9 din Sălaj. Succesul a fost datorat sustenabilității firmei și al stabilității economice pe care îl oferă. Din acest punct de vedere avem o creștere exponențială al numărului de angajați și suntem în continua dezvoltare. Bellinea, a fost reprezentata de Elena Flore, parte din Managementul Strategic al companiei care ne va relata în câteva cuvinte scopul și atmosfera din sala galei:

Intervievator: ați fost prezentă și ați reprezentat BELLINEA la evenimentul Transilvania Business, care a fost scopul acestui eveniment?
Elena Flore: scopul a fost acela de a premia firmele de elită din mediul de afaceri sălăjan pentru câte o categorie aleasă în acest scop – firme cu capital românesc, companii cu capital străin, companii cu capital mixt și inițiative antreprenoriale.

Intervievator: unde este situată BELLINEA în mediul de afaceri sălăjan?
Elena Flore: am fost incluși în categoria firmelor cu capital străin, în primele 10 locuri ale clasamentului, mai exact pe locul 9, fapt ce ne-a făcut să conștientizăm că avem o poziție solidă în clasament, si ne-a motivat să abordăm strategic viitoarele provocări economice.

Intervievator: care au fost principalii indicatori care au fost luați în considerare de către revista Transilvania Business pentru clasamentele premiate?
Elena Flore: indicatorii de performanță luați în considerare au fost : Cifra de Afaceri, Activele imobilizate, Profit, și Numărul de angajați.

 

Intervievator: cine a participat la GALA?
Elena Flore: participanții au aparținut mediului de afaceri, oficialități din partea Primăriei, din partea Consiliului Local, personal din presă iar după gala de premiere, participanții au putut discuta despre provocările macroeconomice, strategii de dezvoltare, și nu în ultimul rând eforturile depuse pentru îmbunătățirea fiecărei afaceri.

Intervievator: ați putea adresa câteva cuvinte firmelor din mediul de afaceri Sălaj?
Elena Flore: în primul rând, Felicitări BELLINEA! mă simt mândră că fac parte din aceasta echipă și nu în ultimul rând, mult succes tuturor firmelor care susțin dezvoltarea Economiei Sălajene!

Sursa:
https://www.transilvaniabusiness.ro/2022/05/07/the-voices-of-business-awards-a-descins-in-tara-silvaniei-cum-a-fost-la-gala-din-zalau/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *